Prosjekttype: Redesign av app

Klient: Bibliofil

Tjeneste: Digitalt bibliotek

Prosjektet er drevet av interesse for å forbedre designet og brukeropplevelsen. Initiativet ble tatt uavhengig av kommunikasjon med klienten. 

Bibliofil er en app for utlån av bøker, hvor låner må registrere sitt nasjonale lånekort i appen for å få tilgang til bibliotek i Norge. Gjennom appen kan låntakerne enkelt reservere, fornye bøker og opprette personlige huskelister. Bibliofil opprettholder orden i låneregisteret og gir varsler om forfall. 

Søkemulighetene spenner fra enkle sjangersøk til avanserte alternativer. Lånerne får i appen muligheten til å administrere sin egen profil og velge praktiske hentesteder for bøkene fra Bibliofil-biblioteket. Bibliofil skal tilby en enkel og effektiv løsning for de daglige bibliotekoppgavene.